culinaire
zaken
.nl
Kaaskoteletten uit Zurich
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
200
1.50
1.25
50
25
2
2
1
1
-
-
stuks
plakje
deciliter
deciliter
gram
gram
deciliter
teentje
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
varkenskarbonade (rib-)
kaas (lichtbelegen)
wijn (wit)
water
champignon ingrediënt info
boter (room-)
room (koffie-)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
jus (tablet)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De varkenskoteletten zo insnijden dat een "zakje" ontstaat. Koteletten met zouten en peper inwrijven. De champignons in een zeef laten uitlekken en in plakjes snijden. Een beetje kaas in kleine stukjes snijden. Beide met zout en peper kruiden en daarmee de koteletten vullen. De openingen met een houten prikker dichtsteken. Ui en knoflook fijnhakken. Boter in een koekepan verhitten, de beide koteletten daarin aan beide kanten 6 minuten bakken en uit de pan nemen. Ui en knoflook in hetzelfde vet glazig fruiten. De witte wijn erbij gieten en voor de helft laten indampen. Het justablet met de room en het water aanmaken en door de saus roeren. De koteletten in de pan doen en daarop een plak kaas leggen. In de oven of onder de grill bakken totdat de kaas smelt en lichtbruin wordt. Direct serveren.
Voedings-
waarde
Energie3746 KiloJoules
892 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
39 gram
46 gram
1 gram