culinaire zaken .nl |
Varkensschnitzel gevuld met gehakt | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Duitsland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
50 5 50 2 1 0.50 0.25 - - |
gram centiliter gram stuks teentje eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
gehakt (varkens-) melk boter (room-) varkensschnitzel knoflook bieslook (vers) ui zout peper | ||
Berei- ding |
Bestrooi het vlees met zout en peper. Maak het gehakt aan met zout, peper, gesnipperd of geraspt kwart uitje, de knoflook, een scheutje melk en de gehakte bieslook. Leg op ieder vleeslapje een gehaktrolletje en rol het vlees eromheen. Steek het vlees vast met een prikkertje of bind er een katoenen draadje om en bak de rolletjes op een niet te hoog vuur in ongeveer 17 minuten gaar en bruin. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1211 KiloJoules 288 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 5 gram 0 gram |