culinaire zaken .nl |
Coq au vin 1 | |||
Soort gerecht | Vleesgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 01:00 | |
Indelingen | Oven | Kip/kalkoen | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 1.50 125 100 30 10 1 1 0.50 |
gram deciliter gram gram gram gram stuks teentje eetlepel |
kip wijn (rood) ham champignon boter (room-) kruiden (gemengd) ui knoflook olie | ||
Berei- ding |
Verwarm de oven voor op 175. Smelt in een pan de olie en boter, braad de kipdelen (4) aan en leg deze daarna in een ovenvaste schaal. Voeg de overige ingredienten toe en laat het gerecht 1 uur in de oven staan. Serveer met: nieuwe aardappelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2088 KiloJoules 497 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 41 gram 4 gram |