culinaire zaken .nl |
Chinese kip/tomaten soep | |||
Soort gerecht | Soep | Herkomst | China | |
Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Soep | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 3 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 - - |
liter blik stuks eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel pot stuks stukje eetlepel naar smaak naar smaak |
water puree (tomaten-) bouillon (tablet) ketjap (manis) moes (appel-) azijn suiker suiker (bruin) bouillon (kippen-) ei (kip) prei room zout peper | ||
Berei- ding |
1 liter water koken in een (soep) pan. Als het water kookt gooi je er alle ingredienten tot aan de kippenbouillon in. Kruiden met peper en zout naar smaak. Je kunt er eventueel room doorroeren, of een ei; of prei-ringetjes even mee laten koken. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 252 KiloJoules 60 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 2 gram 0 gram |