culinaire zaken .nl |
Consomme italien (Consomme op Italiaanse wijze) | |||
Soort gerecht | Soep | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Makkelijk Snel | Soep Vegetarisch | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1.25 50 30 2 2 1 - |
liter deciliter gram gram stuks eetlepel stuks naar smaak |
water room (slag-) champignon salami consomme (tablet) basilicum (vers) tomaat zout | ||
Voor- berei- ding |
Ontvel de tomaat, ontdoe hem van het zaad en snij hem in reepjes. Snij de salami in reepjes, de champignons in plakjes. Verdeel over borden. | |||
Berei- ding |
Sla de slagroom, met iets zout, half stijf en roer er de basilicum door. Breng het water aan de kook en voeg de consommetabletten toe. Vul de borden met de kokende soep. Doe boven op de consomme een eetlepel gekruide slagroom. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 625 KiloJoules 149 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 3 gram 1 gram |