culinaire
zaken
.nl
Aardappelsoep met paprika en kaas
(Sopa de papas con cile verde y queso)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
400
150
75
3
1
1
1
0.25
-
-
liter
gram
gram
gram
stuks
teentje
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
bouillon (kippen-)
aardappel ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
kaas (belegen)
paprika (groen) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
oregano ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Verhit de olie in een grote pan en fruit de kleingesneden ui, de knoflook en de stukjes paprika ongeveer 4 minuten. Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe en bak deze even mee. Voeg de bouillon en de aardappelblokjes hieraan toe. Laat de soep aan de kook komen. Draai dan het vuur laag, en laat de soep ongeveer 25 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. Roer door de soep de oregano en de geraspte kaas en maak het op smaak met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie1098 KiloJoules
261 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
10 gram
7 gram