culinaire zaken .nl |
Zalmsaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 1 100 1 0.50 - - - - - |
teentje stuks blik gram bekertje stuks naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak naar smaak |
knoflook ui zalm (blik) kaas (room-) creme fraiche courgette (groen) ketchup (tomaten-) zout peper suiker nootmuskaat | ||
Voor- berei- ding |
Ui en knoflook klein snijden. Graatjes uit de zalm halen (zitten in het midden van de mootjes). Courgette raspen. | |||
Berei- ding |
Ui en knoflook aanbakken. Zalm erbij en even roeren zodat hij in kleinere stukjes uiteenvalt. Creme fraiche toevoegen, kruidenkaasje erbij en vervolgens de courgette. Tomatenketchup, suiker, zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1423 KiloJoules 339 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 28 gram 3 gram |