culinaire
zaken
.nl
Zalmsaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
2
1
100
1
0.50
-
-
-
-
-
teentje
stuks
blik
gram
bekertje
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
naar smaak
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
zalm (blik)
kaas (room-)
creme fraiche ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
zout
peper ingrediënt info
suiker
nootmuskaatingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Ui en knoflook klein snijden. Graatjes uit de zalm halen (zitten in het midden van de mootjes). Courgette raspen.
Berei-
ding
Ui en knoflook aanbakken. Zalm erbij en even roeren zodat hij in kleinere stukjes uiteenvalt. Creme fraiche toevoegen, kruidenkaasje erbij en vervolgens de courgette.
Tomatenketchup, suiker, zout, peper en nootmuskaat naar smaak toevoegen.
Voedings-
waarde
Energie1423 KiloJoules
339 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
28 gram
3 gram