culinaire zaken .nl |
Remouladesaus 2 (Speciaal voor bij mosselen) | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
Indelingen | Goedkoop | Makkelijk | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 1 1 1 1 1 1 1 |
deciliter deciliter stuks eetlepel eetlepel eetlepel stuks theelepel |
mayonaise kwark ei (kip) bieslook (vers) peterselie kappertjes augurk mosterd (Zaans) | ||
Berei- ding |
Voeg alle ingredienten bij elkaar en roer tot een gladde saus ontstaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2585 KiloJoules 615 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 6 gram 6 gram 0 gram |