culinaire zaken .nl |
Remouladesaus 1 | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
Indelingen | Makkelijk | Snel | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2.50 5 5 4 3 2 1 1 1 0.50 - - |
deciliter gram eetlepel theelepel stuks theelepel eetlepel stuks stuks stuks naar smaak naar smaak |
olie (sla-) suiker room (zuur) sap (citroen-) eidooier mosterd (Frans) kappertjes ansjovis (filet) augurk ui zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Doe alle ingredienten bij elkaar en mix deze totdat een gladde saus ontstaat. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1165 KiloJoules 277 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 6 gram 0 gram |