culinaire zaken .nl |
Komkommerdip | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
125 1.25 1 1 0.50 0.10 |
gram deciliter theelepel eetlepel stuks eetlepel |
kwark room (zuur) knoflook (poeder) bieslook komkommer azijn (wijn-) | ||
Berei- ding |
De kwark en de zure room door elkaar roeren. Wijnazijn, knoflookpoeder en bieslook toevoegen. De komkommer erdoor mengen. Koud wegzetten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 369 KiloJoules 88 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 3 gram 0 gram |