culinaire
zaken
.nl
Avocadodip
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
10
5
3
2
2
1
0.50
0.50
-
gram
theelepel
theelepel
druppel
eetlepel
stuks
teentje
stuks
theelepel
naar smaak
tomaat ingrediënt info
sap (citroen-)
saus (worcestershire-)
tabasco
azijn (wijn-) ingrediënt info
avocado ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De avocado's schillen en ontpitten, het vruchtvlees door een zeef wrijven. Citroensap, azijn, tabasco, worcesterhiresaus, peper en knoflookpoeder erdoor roeren. Knoflook uitpersen en erdoor roeren. Tomaten en ui fijnsnipperen, door een zeef wrijven en door het avocadomengsel roeren. Direct luchtdicht afdekken, zodat het niet kan verkleuren.
Voedings-
waarde
Energie395 KiloJoules
94 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
2 gram
4 gram