culinaire zaken .nl |
Avocadodip | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 6 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vegetarisch | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
100 10 5 3 2 2 1 0.50 0.50 - |
gram theelepel theelepel druppel eetlepel stuks teentje stuks theelepel naar smaak |
tomaat sap (citroen-) saus (worcestershire-) tabasco azijn (wijn-) avocado knoflook ui knoflook (poeder) peper | ||
Berei- ding |
De avocado's schillen en ontpitten, het vruchtvlees door een zeef wrijven. Citroensap, azijn, tabasco, worcesterhiresaus, peper en knoflookpoeder erdoor roeren. Knoflook uitpersen en erdoor roeren. Tomaten en ui fijnsnipperen, door een zeef wrijven en door het avocadomengsel roeren. Direct luchtdicht afdekken, zodat het niet kan verkleuren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 395 KiloJoules 94 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 2 gram 4 gram |