culinaire zaken .nl |
Pikante saus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Mexico | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 1 3 2 2 1 1 1 1 - |
gram deciliter eetlepel theelepel stengel stuks teentje eetlepel stuks naar smaak |
tomaat sap (tomaten-) peper komijn selderij (bleek-) paprika (rood) knoflook koriander (poeder) ui zout | ||
Berei- ding |
Doe alle ingredienten voor de pikante saus in een blender of keukenmachine en draai ze tot een vrij grove saus. Proef de saus en breng hem zonodig op smaak met wat extra zout of pepers. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 488 KiloJoules 116 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 28 gram 6 gram 12 gram |