culinaire
zaken
.nl
Barphi Dahi
(Gestoomde yoghurtpudding)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
2.50
15.50
15
1
0.50
liter
deciliter
eetlepel
gram
eetlepel
gram
melk ingrediënt info
yoghurt
suiker
rozijn ingrediënt info
boter (geklaard)
amandel ingrediënt info
Berei-
ding
Breng de melk aan de kook en laat tot de helft inkoken. Roer er de suiker door en blijf roeren tot de suiker opgelost is. Klop de yopghurt en voeg aan het melkmengsel toe. Schenk in een met boter ingevette vuurvaste schaal en dek af met folie. Zet in een bak water in een matigwarme oven tot de pudding stolt. Bak de amandelen met de rozijnen in de ghee en strooi dit mengsel over de pudding. Laat nog 5 minuten doorbakken in de oven. Dien naar keuze heet of gekoeld op.
Voedings-
waarde
Energie1500 KiloJoules
357 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
66 gram
11 gram
0 gram