culinaire
zaken
.nl
Monte bianco
(Kastanjepuree met slagroom)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
1.25
1
50
25
2
1
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
zakje
eetlepel
kastanje (puree,blik)
room (slag-)
melk ingrediënt info
chocolade (puur)
suiker (basterd-,wit)ingrediënt info
suiker (vanille-)
suiker (poeder-)
Berei-
ding
Doe de kastanjepuree, vanillesuiker en basterdsuiker in de keukenmachine en meng er zoveel melk door dat het een smeuige puree wordt. Verdeel de puree over 4 bordjes. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker. Doe de room over in een spuitzak en garneer de bergjes kastanjepuree met toefjes slagroom. Schaaf de chocolade (tot krullen) over de bergjes kastanjepuree met slagroom.
Voedings-
waarde
Energie1779 KiloJoules
424 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
60 gram
5 gram
9 gram