culinaire
zaken
.nl
Meloen met fruitsalade
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
100
100
80
20
4
2
1
0.50
0.20
gram
gram
gram
theelepel
eetlepel
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
aardbei ingrediënt info
druif (wit) ingrediënt info
appel (zuur)
sap (citroen-)
kirsch
meloen ingrediënt info
kiwi ingrediënt info
suiker
munt (vers) ingrediënt info
Berei-
ding
Halveer de meloenen (kleine canteloup) of maak met zigzagsnedes een decoratieve rand. Haal de pitten eruit. Laat frambozen heel, snij aardbeien in vieren. Snij de appel in stukjes en besprenkel met het citroensap. Doe de druiven (gehalveerd en ontpit) en de kirsch of witte curacao erbij en laat een paar minuten intrekken. Schep de frambozen of aardbeien er voorzichtig doorheen en de plakjes kiwi. Voeg eventueel een schepje suiker toe. Vul de halve meloenen met de salade en garneer met een muntblaadje.
Voedings-
waarde
Energie601 KiloJoules
143 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
24 gram
2 gram
3 gram