culinaire
zaken
.nl
Salade van kip en spiraalmacaroni
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
150
100
50
4
3
2
2
2
1
0.50
0.20
-
-
gram
gram
gram
gram
theelepel
stengel
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
eetlepel
bosje
naar smaak
naar smaak
kipfilet
kaas (belegen,boeren-)
pasta (spiraal) ingrediënt info
boter (room-)
melisse (citroen-)
selderij (bleek-)ingrediënt info
olie ingrediënt info
tomaat (vlees-) ingrediënt info
kerrie (poeder)
saus (worcestershire-)
suiker
peterselie (bosje) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
De kipfilet inwrijven met zout, peper en kerriepoeder en in de boter goudbruin bakken. Wat water toevoegen en in 20 minuten gaar laten worden. De filet uit de jus nemen en af laten koelen. Ondertussen de spiraaltjesmacaroni in ruim kokend water met wat zout gaarkoken, met koud water spoelen en af laten koelen. De tomaten in achten snijden, de bleekselderij rangen en in smalle reepjes snijden. De boerenkaas in kleine blokjes snijden en het kippenvlees in mooie reepjes verdelen. Een sausje roeren van de olie, melisse, suiker, worcestershiresaus en peper. De peterselie knippen en alles door elkaar scheppen.
Voedings-
waarde
Energie2254 KiloJoules
537 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
43 gram
34 gram
12 gram