culinaire
zaken
.nl
Kip, vis en groente in een pan
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
200
150
10
6
3
1
1
1
-
gram
gram
gram
stuks
stuks
eetlepel
struik
eetlepel
theelepel
naar smaak
kipfilet (mais-)
tauge ingrediënt info
champignon ingrediënt info
krab (sticks)
ui (voorjaars-) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
paksoi
sesamzaad ingrediënt info
gember (poeder) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snijd de kip in dunne reepjes, de champignons in plakjes en de paksoistelen en bladeren in stukken. Bak de kip in de olie bijna gaar. Voeg eerst de paksoi, dan de champignons en de lente-uitjes (in zijn geheel met nog een flink stuk groen eraan) toe en als alles knapperig gaar is pas de tauge en de uit elkaar geplozen krabsticks. Breng alles op smaak met zout en gemberpoeder. Strooi er tenslotte de even geroosterde sesamzaadjes overheen. Geef bij dit gerecht bijvoorbeeld mihoen of rijst.
Voedings-
waarde
Energie1882 KiloJoules
448 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
65 gram
0 gram