culinaire
zaken
.nl
Biefstuk Stroganoff
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
200
50
3
1
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
stuks
stuks
stuks
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
runderbiefstuk ingrediënt info
champignon ingrediënt info
boter (bak-)
ui ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
peterselie (bosje) ingrediënt info
room (zuur)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij het vlees in reepjes van 0.5 centimeter dik.
Hak de uien fijn, bak ze in de koekepan in de helft van de boter goudbruin.
Snij de schoongemaakte paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
Voeg beide bij de uien en bak ze 5 minuten.
Haal het mengsel uit de pan.
Voeg de rest van de boter toe, laat het heet worden en bak het vlees aan beide kanten snel bruin.
Doe het paprikamengsel terug in de pan, roer er de zure room door en maak het op smaak af.
laat het heet worden maar niet koken.

Garneer met gehakte peterselie.
Voedings-
waarde
Energie2399 KiloJoules
571 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
24 gram
56 gram
10 gram