culinaire
zaken
.nl
Spaghetti met varkensschnitzel en kaassaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
50
25
2
2
1
1
0.50
-
-
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
pak
eetlepel
zakje
naar smaak
naar smaak
pasta (spaghetti) ingrediënt info
kaas (Castella Blue)
boter (bak-)
peterselie ingrediënt info
varkensschnitzel
broccoli (diepvries) ingrediënt info
allesbinder
amandel (schaafsel) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: Twee borden voorverwarmen. Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. In koekepan amandelschaafsel op matig hoog vuur in circa 2 minuten goudbruin en gaar bakken. Uit pan op bord scheppen. Bestrooien met zout. Laten afkoelen. Intussen varkensschnitzels inwrijven met zout, peper en salie In koekepan boter verhitten. Vlees in circa 5 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Intussen broccoli gaar koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. In kopje peterselie (4 takjes) fijnknippen. Vlees op borden leggen en afdekken met aluminiumfolie. Helft van achtergebleven bakvet afgieten. Aan overgebleven bakvetr 1.5 deciliter heet water, kaas en peterselie toevoegen. Al roerende aan de kook brengen. Allesbinder erdoor scheppen. Blijven roeren tot het een lichtgebonden saus is. Kaassaus over varkensschnitzels schenken. Spaghetti naast vlees scheppen. Broccoli half over spaghetti leggen en bestrooien met geroosterde amandelschaafsel. Direct serveren.
Voedings-
waarde
Energie2226 KiloJoules
530 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
85 gram
14 gram
3 gram