| culinaire zaken .nl |
Sambal Goreng van vlees | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Indonesie | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | ||||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 500 3 2 2 2 2 1 1 1 1 1 0.10 - |
gram stuks teentje eetlepel eetlepel blaadje stuks eetlepel kopje theelepel theelepel theelepel naar smaak |
varkensvlees (mager) ei (kip) ![]() knoflook ![]() olie (zonnebloem-) ![]() petis salam (blad) ui ![]() suiker melk (kokos-,dik) ![]() trassi sambal oelek laos (poeder) zout | ||
| Berei- ding |
Hiervoor volgt u SAMBAL GORENG TELOR onder toevoeging van 500 gram heel klein gesneden blokjes vlees. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 521 KiloJoules 124 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 6 gram 1 gram |