culinaire
zaken
.nl
Oseeh-Oseeh
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
2
2
100
3
20
20
20
20
6
5
4
3
3
1
-
-
gram
deciliter
deciliter
gram
centiliter
gram
gram
gram
gram
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
runderriblap
melk (kokos-) ingrediënt info
asem (water) ingrediënt info
ui (sjalot) ingrediënt info
olie ingrediënt info
kentjoer (vers)
laos (vers)
sereh (vers)
kemirie (noot)
peper (rood) ingrediënt info
djeroek poeroet
knoflook ingrediënt info
trassi
koriander (poeder)
komijn
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij het rundvlees in blokjes. Maal alle kruiden fijn behalve de djeroekpoeroetbladeren. Fruit dit mengsel aan in olie en blus dit af met de tamarindewater. Voeg hieraan verder de kokosmelk toe tezamen met de djeroekpoeroetbladeren. Braad het rundvlees even aan in weinig olie. Giet hier de saus overheen en stoof het vlees verder totdat het gaar is. Breng op smaak met peper en zout.
Voedings-
waarde
Energie2565 KiloJoules
611 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
26 gram
4 gram