culinaire
zaken
.nl
Empal
(Droog gebakken gekruid vlees)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
4
2
1
1
0.50
-
gram
eetlepel
teentje
theelepel
kopje
eetlepel
theelepel
naar smaak
runderbaklap
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketoembar
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
suiker
komijn
zout
Berei-
ding
U kruidt de kokosmelk met knoflook, djinten, zout en suiker. Hierna doet u de gesneden bieflapjes in de saus en u laat ze hierin droogkoken. U klopt het vlees met de ulekan (stamper van de vijzel). U bakt de geklopte lapjes in de olie.
Voedings-
waarde
Energie1051 KiloJoules
250 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
28 gram
0 gram