culinaire
zaken
.nl
Dendeng Blado
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
4
3
3
2
2
1
1
1
0.50
0.25
-
gram
theelepel
stuks
teentje
kopje
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
runderbaklap
sambal oelek
peper (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
trassi
ketoembar
komijn
laos (poeder)
zout
Berei-
ding
Dezelfde bereiding als EMPAL, alleen de droge empal inkoken in bovenstaande hete kruiden en laten koken tot de kruiden aan het vlees blijven plakken. De bieflappen kookt u in weinig water. In de vijzel wrijft u ui, knoflook, djinten, sambal, ketoembar, zout en suiker fijn en u fruit het met laos in de olie. U roert de kokosmelk hierdoor en u laat in de verkregen saus de lapjes droogkoken.
Voedings-
waarde
Energie853 KiloJoules
203 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
29 gram
1 gram