culinaire
zaken
.nl
Spaghetti Bolognese 4
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
300
1
50
4
4
2
1
1
1
gram
gram
deciliter
gram
stuks
takje
stuks
pak
stuks
teentje
pasta (spaghetti) ingrediënt info
gehakt (varkens-)
wijn (wit)
boter (bak-)
wortel
selderij (blad-)ingrediënt info
selderij (bleek-)ingrediënt info
mix (spagetti/macaroni)
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
Berei-
ding
Meng de mix met 1.5 deciliter heet water en laat deze 10 minuten wellen. Smelt de boter in een braadpan en bak hierin het gehakt snel rul en bruin. Fruit de ui en knoflook bij het gehakt. Voeg de gewelde mix, de in plakjes gesneden bleekselderij, de in dunne plakjes gesneden worteltjes en de wijn toe en smoor het geheel, onder af en toe roeren, in 15 minuten gaar. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen, ecter ZONDER ZOUT. Breng het gehakt-groentemengsel op smaak met peper en zout. Garneer het gerecht met een eetlepel fijngehakte bladselderij.
Voedings-
waarde
Energie3242 KiloJoules
772 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
87 gram
27 gram
10 gram