culinaire
zaken
.nl
Soep (asperge-tonijn)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
1
4
1
1
1
0.50
0.50
gram
deciliter
eetlepel
blik
bekertje
stuks
stuks
theelepel
tonijn
wijn (wit)
peterselie ingrediënt info
soep (asperge-)
room (zuur)
ei (kip)ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
kerrie (poeder)
Berei-
ding
Laat de tonijn in een zeef uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Bereid de aspergesoep volgens de gebruiksaanwijzing en roer de kerriepoeder, paprika, tonijn en wijn erdoor. Kook de soep nog 3 minuten op 180. Pel intussen het ei en prak het heel fijn. Knip de peterselie fijn. Schep de soep in diepe borden en strooi het ei en de peterselie erin. Schep in ieder bord een lepel zure room. Geef er in driehoekjes geroosterd brood bij.
Voedings-
waarde
Energie529 KiloJoules
126 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
14 gram
1 gram