culinaire zaken .nl |
Soep (asperge-tonijn) | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron | Goedkoop | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
200 1 4 1 1 1 0.50 0.50 |
gram deciliter eetlepel blik bekertje stuks stuks theelepel |
tonijn wijn (wit) peterselie soep (asperge-) room (zuur) ei (kip) paprika (rood) kerrie (poeder) | ||
Berei- ding |
Laat de tonijn in een zeef uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Bereid de aspergesoep volgens de gebruiksaanwijzing en roer de kerriepoeder, paprika, tonijn en wijn erdoor. Kook de soep nog 3 minuten op 180. Pel intussen het ei en prak het heel fijn. Knip de peterselie fijn. Schep de soep in diepe borden en strooi het ei en de peterselie erin. Schep in ieder bord een lepel zure room. Geef er in driehoekjes geroosterd brood bij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 529 KiloJoules 126 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 14 gram 1 gram |