culinaire
zaken
.nl
Sapi muda rietja (kalfsfricandeau)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
1
1
3
3
3
3
1
gram
deciliter
deciliter
centiliter
teentje
theelepel
stuks
stuks
Kalfsfricandeau ingrediënt info
asem (water) ingrediënt info
melk (kokos-) ingrediënt info
olie ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
trassi
peper (rood) ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Maal de rode pepers fijn met de ui en de knoflook en fruit dit aan in wat olie. Voeg de trassie, de kokosmelk en de tamarindewater toe. Kook dit even door en zet het apart. Snij het kalfsvlees in stukken. Braad dit aan in wat olie en blus dit af met de eerder gemaakte saus. Doorgaren, meteen serveren.
Voedings-
waarde
Energie979 KiloJoules
233 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
3 gram
32 gram
1 gram