culinaire zaken .nl |
Salade (vlees) met gember | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 250 5 40 2 1 1 - |
gram gram centiliter gram eetlepel eetlepel eetlepel naar smaak |
kipfilet (fumee) tauge bouillon gember (wortel,vers) olie azijn (naturel) saus (soja-) zout | ||
Berei- ding |
Was de tauge en stoof ze heel kort in een beetje vleesbouillon. Stoof de geraspte gemberwortel even mee. Snij het vlees in kleine stukjes, voeg het bij de afgekoelde tauge en vermeng alles met een saus van olie, azijn, suiker, zout en sojasaus. Geef de salade bij geroosterd brood of gebakken aardappelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 598 KiloJoules 142 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 19 gram 1 gram |