culinaire
zaken
.nl
Runderschotel met pompoen
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
500
3.75
75
7
5
3
2
-
-
gram
gram
deciliter
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
rundersoepvlees
pompoen ingrediënt info
bouillon
rozijn ingrediënt info
azijn ingrediënt info
ui ingrediënt info
olie ingrediënt info
suiker
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
In een braadpan de olie verhitten en het vlees aan alle kanten bruin braden. De uien pellen en kleinsnijden. Aan het vlees toevoegen en kort meebakken. Dan de verwarmde bouillon erbij gieten. Met zout, peper, azijn en suiker op smaak brengen. De rozijnen wassen en toevoegen. Het gerecht afgedekt ongeveer 1 uur laten sudderen. Intussen de pompoen schillen, zaad verwijderen, het vruchtvlees wassen en in blokjes snijden. 12 minuten voor het einde van de kooktijd de pompoenblokjes aan het gerecht toevoegen en mee laten sudderen. Het gerecht op smaak brengen met zout en peper en serveren met gekookte aardappelen.
Voedings-
waarde
Energie2198 KiloJoules
523 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
38 gram
28 gram
5 gram