culinaire
zaken
.nl
Rode poon met pesto
(Triglie alla Ligure)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
450
1.50
50
6
2
2
0.50
-
gram
deciliter
gram
eetlepel
teentje
eetlepel
stuks
naar smaak
poon (rood)
wijn (wit,droog)
olijf (zwart)
olie (olijf-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
citroen
zout
Berei-
ding
Doe de rode poon in een ovenvaste schaal met de olie,witte wijn, zout, olijven, citroen en knoflook. Dek de schaal af en bak de vissen 20 minuten in een voorverwarmde oven (220 graden Celcius), gaar. Strooi fijngehakte peterselie over de vissen. Dien ze direkt op.
Voedings-
waarde
Energie3568 KiloJoules
850 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
67 gram
1 gram