culinaire
zaken
.nl
Raviolischotel
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
5
50
50
2
2
2
2
1
1
1
1
-
-
gram
centiliter
gram
gram
eetlepel
theelepel
pak
stuks
stengel
teentje
blik
stuks
naar smaak
naar smaak
ravioli
wijn (rood)
kaas (parmezaans)
kaas (oud)
olie (olijf-) ingrediënt info
kruiden (keuken-,italiaan
bacon
wortel
selderij (bleek-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
saus (bechamel-)
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaassoorten.
Berei-
ding
Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius. Snij de bacon in reepjes. Maak de ui, bleekselderij en worteltjes schoon en snij ze in piepkleine stukjes. Verhit de olie en fruit de groente. Pers het teentje knoflook erboven. Roer de Italiaanse kruiden, wijn en ravioli met saus erdoor. Warm de ravioli goed door en breng het gerecht op smaak met zout en peper. Schep de ravioli met saus in een ingevette ovenschaal. Roer de Parmezaanse kaas en geraspte oude kaas door de bechamelsaus en strijk dit uit over de ravioli. Laat de raviolischotel in de oven in circa 10-15 minuten mooi goudbruin worden. Lekker met een salade van lollo rosso.
Voedings-
waarde
Energie5741 KiloJoules
1367 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
95 gram
73 gram
12 gram