| culinaire zaken .nl  | 
Normandische visgoulash | |||
| Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
| Aantal personen  | 4 | Bereidings- tijden  | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:35  | |
| Indelingen | Stoofschotel | Vis / Zeevruchten | ||
| Ingre- diënten  | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 600 400 1 2 1 1 1 1 1 1 - -  | 
gram gram deciliter theelepel stuks stuks eetlepel eetlepel bakje theelepel naar smaak naar smaak  | 
kabeljauw (filet)  tomaat (blik) ![]() wijn (wit,droog) majoraan (gedroogd) paprika (groen) ![]() ui ![]() boter (room-) paprika (poeder) ![]() room (zuur) suiker peper ![]() zout  | ||
| Voor- berei- ding  | 
Ui snipperen, paprika in stukjes snijden. Kabeljauw in stukken snijden. Bestrooien met zout en peper. | |||
| Berei- ding  | 
In braadpan boter verhitten. Ui en paprika circa 3 minuten zachtjes bakken. Toevoegen: vis, paprikapoeder, majoraan, wijn, suiker en tomaten. Met deksel op pan circa 30 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Zure room erbij geven. Lekker met gekookte aardappelen.  | |||
| Voedings- waarde  | 
Voedingswaarde per portie | Energie | 900 KiloJoules 214 KiloCaloriën  | Koolhydr Eiwit vezels  | 7 gram  26 gram 2 gram  |