culinaire
zaken
.nl
Normandische visgoulash
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
400
1
2
1
1
1
1
1
1
-
-
gram
gram
deciliter
theelepel
stuks
stuks
eetlepel
eetlepel
bakje
theelepel
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (filet)
tomaat (blik) ingrediënt info
wijn (wit,droog)
majoraan (gedroogd)
paprika (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
boter (room-)
paprika (poeder) ingrediënt info
room (zuur)
suiker
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Ui snipperen, paprika in stukjes snijden. Kabeljauw in stukken snijden. Bestrooien met zout en peper.
Berei-
ding
In braadpan boter verhitten. Ui en paprika circa 3 minuten zachtjes bakken. Toevoegen: vis, paprikapoeder, majoraan, wijn, suiker en tomaten. Met deksel op pan circa 30 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Zure room erbij geven.

Lekker met gekookte aardappelen.
Voedings-
waarde
Energie900 KiloJoules
214 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
26 gram
2 gram