culinaire zaken .nl |
Tagliatelle met groente en ham | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Rijst En Pasta | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 350 300 150 3 1 1 1 1 - - |
gram gram gram gram eetlepel stuks stuks teentje stuks naar smaak naar smaak |
ham broccoli (roosjes) pasta (tagliatelle) doperwt (blik) olie ui wortel knoflook courgette (groen) zout peper (wit) | ||
Voor- berei- ding |
Snipper de ui. Snij de courgette in plakken. Snij de wortel in plakjes. Snij de ham in blokjes. Laat de doperwten uitlekken. | |||
Berei- ding |
Kook de tagliatelle beetgaar. In koekepan olie verhitten. Ui, courgette, wortel en geperste knoflook 7 minuten zachtjes laten bakken. Bestrooien met zout en peper. Broccoli en 2 eetlepels water toevoegen en 15 minuten zachtjes stoven. Giet de tagliatelle af en doe deze in een voorverwarme schaal. Schep het courgettemengsel, de ham en de doperwten er doorheen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1725 KiloJoules 411 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 71 gram 14 gram 7 gram |