culinaire
zaken
.nl
Tagliatelle met groente en ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
350
300
150
3
1
1
1
1
-
-
gram
gram
gram
gram
eetlepel
stuks
stuks
teentje
stuks
naar smaak
naar smaak
ham
broccoli (roosjes) ingrediënt info
pasta (tagliatelle) ingrediënt info
doperwt (blik)
olie ingrediënt info
ui ingrediënt info
wortel
knoflook ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Snipper de ui. Snij de courgette in plakken. Snij de wortel in plakjes. Snij de ham in blokjes. Laat de doperwten uitlekken.
Berei-
ding
Kook de tagliatelle beetgaar. In koekepan olie verhitten. Ui, courgette, wortel en geperste knoflook 7 minuten zachtjes laten bakken. Bestrooien met zout en peper. Broccoli en 2 eetlepels water toevoegen en 15 minuten zachtjes stoven.

Giet de tagliatelle af en doe deze in een voorverwarme schaal. Schep het courgettemengsel, de ham en de doperwten er doorheen.
Voedings-
waarde
Energie1725 KiloJoules
411 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
71 gram
14 gram
7 gram