culinaire
zaken
.nl
Kip-stoofpot
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
250
50
4
1
1
1
1
1
1
0.25
-
-
gram
gram
stuks
stuks
theelepel
takje
stuks
stuks
theelepel
blik
naar smaak
naar smaak
champignon ingrediënt info
margarine
kippenbout
ui ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
prei
paprika (rood) ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
doperwt (blik)
peper ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Kip inwrijven met zout, peper en knoflookpoeder. In braadpan margarine verhitten. Kop in 25 minuten rondom gaar en bruin bakken. Uit pan scheppen en laten afkoelen. Kip van bot nemen en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. Prei in dunne ringen snijden. In zeef wassen. Paprika wassen en in stukjes snijden. Champignons schoonmaken en grote halveren.
Doperwten afgieten. In braadpan bakvet van kip verhitten. Ui, prei en paprika 5 minuten fruiten. Toevoegen: kip, champignons, doperwten en basilicum. Met deksel schuin op pan 15 minuten zachtjes bakken. Af en toe omscheppen. Op smaak brengen met zout, peper en knoflookpoeder. In schaal scheppen. Peterselie erboven fijnknippen.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram