culinaire
zaken
.nl
Fussili Bolognese met spinazie
(klassiek Italiaans gerecht met als zomerse variatie ver)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
400
150
110
2
2
2
gram
gram
gram
gram
eetlepel
teentje
stuks
gehakt (varkens-)
pasta (fusili) ingrediënt info
spinazie
kaas (parmezaans)
olie (olijf-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Verhit in een hapjespan 1 eetlepel olie en bak het gehakt rul. Schenk hierbij 1 liter warm water en roer de inhoud van de zakjes Dinner Today Fussili Bolognese erdoor. Breng aan de kook en laat afgedekt onder af en toe roeren 10 minuten zachtjes koken. Pel de uien en snipper ze fijn. Was de spinazie en verwijder de grove stelen. Laat de spinazie uitlekken. Verhit in een koekepan de rest van de olie. Bak hierin de ui. Pel de knoflook en pers deze erboven uit. Bak al omscheppend 4 minuten. Voeg de spinazie toe en bak 1 minuut mee. Schep het groentemengsel door de pasta. Serveer de kaas er apart bij.
Voedings-
waarde
Energie2274 KiloJoules
541 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
28 gram
2 gram