culinaire zaken .nl |
Exotische spiezen | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Japan | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 01:15 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Ovenschotel | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
250 250 2.50 150 25 5 1 1 1 - - |
gram gram deciliter gram gram stuks theelepel teentje theelepel naar smaak naar smaak |
rundvlees varkensvlees melk (kokos-) champignon pinda (ongezouten) ui (sjalot) koriander (poeder) knoflook gember (poeder) zout peper | ||
Berei- ding |
De pinda's malen en met alle kruiden, in de kokosmelk doen, goed roeren, over het vlees gieten en afgedekt 1.5 uur laten rusten. Dan het vlees afwisselend met de sjalotjes en champignons aan de spiezen rijgen en onder de voorverwarmde grill roosteren en met de marinade bedruipen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1613 KiloJoules 384 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 26 gram 3 gram |