culinaire zaken .nl |
Asperges (wit) met tagliatelle en gerookte kip | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Feestelijk Makkelijk | Rijst En Pasta Kip/kalkoen | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 200 1.50 100 1 |
gram gram deciliter gram eetlepel |
asperge (wit) pasta (tagliatelle) tomaat (gezeefd) kipfilet (fumee) bieslook (vers) | ||
Berei- ding |
De asperges beetgaar koken volgens het basisrecept en in stukken snijden. De gerookte kip in blokjes snijden. De tagliatelle beetgaar koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Asperges en kip door de gezeefde tomaten roeren, even laten pruttelen en op smaak brengen met een mespunt cayennepeper en zout. Deze saus op de uitgelekte tagliatelle scheppen en met bieslook bestrooien. Eventueel met enkele aspergekopjes garneren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2075 KiloJoules 494 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 85 gram 25 gram 7 gram |