culinaire
zaken
.nl
Pakketje voor de barbecue - gevulde paprika
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
3
2
2
4
teentje
eetlepel
stuks
stuks
blaadje
knoflook ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
basilicum (vers)ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de knoflook in plakjes en schep ze door de olijfolie. Boen de paprika's schoon maar laat de steel eraan. Halveer de paprika's overlangs, ook door de steel. Verwijder het zaad en zaadlijsten en bestrijk de binnekant met de knoflookolie.

Snij de tomaten overlangs doormidden en leg ze met de snijkant naar boven in de paprikahelften. Sprenkel er nog wat knoflookolie over en verpak ze in ingevet alu-folie (glimmende kant naar boven).

Leg de pakketjes 30-35 minuten op de barbecue. Neem de paprika's uit de alu-folie, bestrooi ze met wat klein gescheurde basilicumblaadjes en serveer direct.
Voedings-
waarde
Energie523 KiloJoules
125 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
2 gram
3 gram