| culinaire zaken .nl |
Tienvruchtenbowl | |||
| Soort gerecht | Drank | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
| Indelingen | Feestelijk | Vegetarisch | ||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 5 100 100 5 3 2 2 1 1 1 1 1 |
deciliter gram gram stuks stuks stuks stuks stuks stuks bakje stuks bakje |
sap (appel-) kers aardbei ![]() sinaasappel (pers-) ![]() abrikoos ![]() pruim kiwi ![]() appel peer ![]() bes (zwart) perzik braam | ||
| Berei- ding |
Pers de sinaasappels uit. Maak het fruit schoon, ontpit de vruchten en snij de grote vruchten in stukjes. Doe de vruchten met het sinaasappel- en het appelsap in een glazen bowlschaal en laat de bowl in circa 30 minuten in de koelkast op smaak komen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1082 KiloJoules 258 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 64 gram 4 gram 10 gram |