culinaire zaken .nl |
Marinade voor varkensvlees | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 1 2 3 1 4 1 1 - - |
eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel takje takje naar smaak naar smaak |
mosterd (grof) olie (sesam-) siroop (gember) honing ketjap (manis) azijn (wijn-,wit) rozemarijn (vers) tijm (vers) zout peper | ||
Berei- ding |
Roer een marinade van de mosterd, de olie, de gembersiroop, de honing, de ketjap en de wijnazijn. Voeg de blaadjes van de rozemarijn en de tijm toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg het (varkens) vlees circa 3 uur in deze marinade. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 589 KiloJoules 140 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 2 gram 1 gram |