culinaire
zaken
.nl
Marinade voor varkensvlees
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
1
2
3
1
4
1
1
-
-
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
takje
takje
naar smaak
naar smaak
mosterd (grof)
olie (sesam-) ingrediënt info
siroop (gember)
honing
ketjap (manis)
azijn (wijn-,wit) ingrediënt info
rozemarijn (vers) ingrediënt info
tijm (vers) ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Roer een marinade van de mosterd, de olie, de gembersiroop, de honing, de ketjap en de wijnazijn. Voeg de blaadjes van de rozemarijn en de tijm toe.

Breng op smaak met zout en peper. Leg het (varkens) vlees circa 3 uur in deze marinade.
Voedings-
waarde
Energie589 KiloJoules
140 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
17 gram
2 gram
1 gram