culinaire
zaken
.nl
Marinade voor rundvlees en wild
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
1
0.50
1
1
0.25
1
1
deciliter
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
stuks
takje
blaadje
wijn (rood)
azijn (wijn-,rood) ingrediënt info
olie ingrediënt info
ui (sjalot) ingrediënt info
peperkorrel ingrediënt info
wortel
tijm ingrediënt info
laurier (blad)
Voor-
berei-
ding
Snij de wortel in dunne reepjes. Snij de sjalotjes in vieren.
Berei-
ding
Doe alle ingredienten in een pannetje. Roer het goed en laat het even opkoken. Voor het marineren eerst afkoelen.
Voedings-
waarde
Energie294 KiloJoules
70 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
0 gram
0 gram