| culinaire zaken .nl |
Marinade voor rundvlees en wild | |||
| Soort gerecht | Divers | Herkomst | Nederland | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
| Indelingen | Marinade | |||
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 3 1 0.50 1 1 0.25 1 1 |
deciliter eetlepel eetlepel stuks theelepel stuks takje blaadje |
wijn (rood) azijn (wijn-,rood) ![]() olie ![]() ui (sjalot) ![]() peperkorrel ![]() wortel tijm ![]() laurier (blad) | ||
| Voor- berei- ding |
Snij de wortel in dunne reepjes. Snij de sjalotjes in vieren. | |||
| Berei- ding |
Doe alle ingredienten in een pannetje. Roer het goed en laat het even opkoken. Voor het marineren eerst afkoelen. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 294 KiloJoules 70 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 0 gram 0 gram |