culinaire zaken .nl |
Provencaalse marinade | |||
Soort gerecht | Divers | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Marinade | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 2 2 3 2 - - |
eetlepel teentje theelepel eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
olie (olijf-) knoflook tijm peterselie (vers) ui (sjalot) rasp (sinaasappel-) zout peper | ||
Voor- berei- ding |
Snipper de sjalotjes fijn. Hak de peterselie fijn. Hak de tijm fijn. Hak de knoflook fijn | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten goed door elkaar heen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 499 KiloJoules 119 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 1 gram 1 gram |