culinaire zaken .nl |
Gemengde salade van frisee, eikeblad en roquette (Enkele bijzondere slasoorten gemengd) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 | |
Indelingen | Makkelijk Salade | Slank Snel | Vegetarisch Zonder Koken | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 15 0.50 1 1 1 5 |
krop krop bosje blaadje stuks teentje eetlepel eetlepel eetlepel |
sla (frisee-) sla (eikeblad-) kervel (vers) sla (roquette-) komkommer knoflook mosterd (dyon-) azijn (wijn-) olie | ||
Voor- berei- ding |
Snij de komkommer in blokjes. | |||
Berei- ding |
Maak de slasoorten schoon en meng ze door elkaar. Voeg de komkommer toe. Maak een dressing van de knoflook, mosterd, azijn en olie. Giet de dressing over de sla. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 609 KiloJoules 145 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 2 gram 2 gram |