| culinaire zaken .nl |
Gemengde salade van frisee, eikeblad en roquette (Enkele bijzondere slasoorten gemengd) | |||
| Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Onbekend | |
| Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 | |
| Indelingen | Makkelijk Salade | Slank Snel | Vegetarisch Zonder Koken | |
| Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
| 1 1 1 15 0.50 1 1 1 5 |
krop krop bosje blaadje stuks teentje eetlepel eetlepel eetlepel |
sla (frisee-) ![]() sla (eikeblad-) ![]() kervel (vers) sla (roquette-) ![]() komkommer knoflook ![]() mosterd (dyon-) azijn (wijn-) ![]() olie ![]() | ||
| Voor- berei- ding |
Snij de komkommer in blokjes. | |||
| Berei- ding |
Maak de slasoorten schoon en meng ze door elkaar. Voeg de komkommer toe. Maak een dressing van de knoflook, mosterd, azijn en olie. Giet de dressing over de sla. | |||
| Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 609 KiloJoules 145 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 2 gram 2 gram |