culinaire
zaken
.nl
Italiaanse kruidenboter
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
125
2
0.50
0.50
1
0.50
3
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
teentje
eetlepel
eetlepel
boter (room-)
saus (tomaten-)
basilicum (vers)ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
oregano (vers) ingrediënt info
kaas (parmezaans)
Voor-
berei-
ding
Snipper de oregano fijn. Pers de knoflook of snij deze zeer fijn.
Snipper de peterselie fijn. Snipper de basilicum fijn. Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Berei-
ding
Meng alle ingredienten door elkaar
Voedings-
waarde
Energie1508 KiloJoules
359 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
10 gram
1 gram