culinaire zaken .nl |
Italiaanse kruidenboter | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Goedkoop | Makkelijk | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
125 2 0.50 0.50 1 0.50 3 |
gram eetlepel eetlepel eetlepel teentje eetlepel eetlepel |
boter (room-) saus (tomaten-) basilicum (vers) peterselie (vers) knoflook oregano (vers) kaas (parmezaans) | ||
Voor- berei- ding |
Snipper de oregano fijn. Pers de knoflook of snij deze zeer fijn. Snipper de peterselie fijn. Snipper de basilicum fijn. Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden. | |||
Berei- ding |
Meng alle ingredienten door elkaar | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1508 KiloJoules 359 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 4 gram 10 gram 1 gram |