culinaire
zaken
.nl
Zalmsalade-Tonijnsalade met gekookte aardappels
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
800
8
4
3
2
1
1
1
1
1
-
-
-
gram
eetlepel
stuks
eetlepel
blik
stuks
scheutje
theelepel
krop
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
aardappel ingrediënt info
saus (sla-)
augurk ingrediënt info
ketchup (tomaten-)
zalm (blik)
ui ingrediënt info
saus (worcestershire-)
peterselie (bosje) ingrediënt info
sla ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
paprika (poeder) ingrediënt info
Berei-
ding
Kook de aardappelen en doe ze in een grote schaal.
Voeg er de zalm of tonijn (en het bijbehorende vocht), slasaus, tomatenketchup, fijngesneden augurken, en 5 eetlepels vocht van de augurken aan toe.
Vervolgens doet u er de fijngesnipperde ui, worchestiresaus, peper , zout, paprikapoeder, gehakte peterselie bij.
Stamp alles goed door elkaar en laat het in de koelkast koud worden.

Maak een schotel op met een paar blaadjes sla en leg de salade erop en garneer de schotel met ei en stukjes zuur.
Voedings-
waarde
Energie1529 KiloJoules
364 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
41 gram
29 gram
8 gram