culinaire
zaken
.nl
Tomat Terong Boelang
(Met gehakt gevulde tomaat uit de oven)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
4
2
2
2
1
1
-
-
gram
stuks
eetlepel
teentje
stuks
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
gehakt (half-om-half)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
selderij (blad-)ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
komijn
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De uien worden heel fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt. De selderie wordt fijngesneden. Het ei wordt geklutst.

Snij het kapje van de tomaat en hol de tomaat uit. Vermeng het gehakt met alle ingredienten en vul er de tomaten mee. Zet ze in een beboterde schaal. Dan voor 15 minuten in de oven of grill. Serveer bij witte rijst met o.a. gado-gado, sambal goreng babi, sambal goreng boontjes.
Voedings-
waarde
Energie856 KiloJoules
204 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
10 gram
1 gram