culinaire
zaken
.nl
Telor Peniki Tjililitan
(Eieren in pittig gekruide saus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1.50
1.50
4
2
1
1
1
0.50
-
-
-
deciliter
deciliter
stuks
stuks
teentje
theelepel
theelepel
theelepel
naar smaak
naar smaak
naar smaak
water
melk ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
sambal oelek
trassi
djahe
nootmuskaatingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De grote uien worden fijngesneden.

Fruit in wat olie de uien, knoflook, trassi, de djahe en wat sambal. Dan de melk, het water en de gepelde eieren erbij. Zet het vuur klein en kruid af. Het vocht moet zo goed als verdampt zijn. De eieren kunnen ook gehalveerd worden.
Voedings-
waarde
Energie471 KiloJoules
112 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
5 gram
9 gram
1 gram