culinaire
zaken
.nl
Telor Delam Nanas
(Eieren in gekruide ananassaus)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
4
1
1
1
1
0.50
0.50
-
-
stuks
stuks
theelepel
eetlepel
teentje
stuks
eetlepel
blik
theelepel
naar smaak
naar smaak
ei (kip)ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
maizena
ketjap (manis)
knoflook ingrediënt info
ui ingrediënt info
azijn ingrediënt info
ananas (stukjes) ingrediënt info
djahe
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt. De kleine tomaten worden geschild. De grote ui wordt fijngesneden.

Fruit in wat olie de ui en de knoflook. Bind ondertussen vast de maizena met het sap van de ananas en de azijn. Zet het vuur laag en doe dit bij de uien. Als laatste de ketjap, djahe, stukjes tomaat, de ananas en wat zout erbij. Laat alles circa 10 minuten doorsudderen. Giet dan de saus over de eieren.
Voedings-
waarde
Energie469 KiloJoules
112 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
9 gram
2 gram