culinaire
zaken
.nl
Telor Dadar Sedip
(Omelet met groenten en garnalen)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
50
5
5
5
1
1
0.50
0.25
0.25
-
-
gram
gram
stuks
stuks
stuks
teentje
stuks
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
selderij (blad-)ingrediënt info
champignon ingrediënt info
ei (kip)ingrediënt info
ui ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
prei
ketjap (manis)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
We gebruiken 5 stengels selderij. De champignons en de paprika worden in stukjes gesneden. De ui en de prei worden fijngesneden. De knoflook wordt fijngehakt.

Klop de eieren met zout, peper en ketjap luchtig op. Fruit de ui en knoflook goudbruin en voeg daarna de garnalen en groenten toe. Toevoegen van groenten in deze volgorde: gesneden selderij, champignons, prei, paprika, ui en knoflook. Laat dit circa 2 minuten meefruiten. Schep alles uit de pan en laat het uitlekken en afkoelen. Meng het dan met het geklutste ei en bak er een dikke omelet van. Snij zoveel omeletstukken als er personen zijn.
Voedings-
waarde
Energie564 KiloJoules
134 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
13 gram
2 gram