culinaire
zaken
.nl
Tamatar Burtha
(Tomatenpuree)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
10
2
1.25
1
1
1
1
1
0.75
-
stuks
stuks
eetlepel
teentje
eetlepel
theelepel
stuks
eetlepel
theelepel
naar smaak
tomaat ingrediënt info
ui ingrediënt info
boter (geklaard)
knoflook ingrediënt info
suiker
mosterdzaad
peper (Chili-,groen) ingrediënt info
munt (blad) ingrediënt info
komijn
zout
Berei-
ding
Pel en hak de tomaten. Maal of hak de uien, knoflook en chilipepers fijn. Verhit de ghee, laat er de uienpasta 2 minuten in bakken en voeg er dan de tomaten met de djinten en het mosterdzaad aan toe. Blijf roeren tot het een mengsel een gladde saus vormt. Voeg zonodig wat water toe. Meng er de gehakte muntblaadjes door en breng op smaak met zout en suiker.
Voedings-
waarde
Energie366 KiloJoules
87 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
20 gram
4 gram
4 gram