culinaire zaken .nl |
Gemengde sla 1 | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 4 3 3 0.25 - - |
eetlepel stuks eetlepel zakje eetlepel naar smaak naar smaak |
olie (zonnebloem-) tomaat azijn (wijn-) sla (gemengd) suiker peper zout | ||
Berei- ding |
In glazen pot met deksel olie, azijn, suiker, zout en peper tot saus roeren. Sla in schaal doen. Tomaten wassen, in parten snijden en over sla verdelen. Dressing met het deksel op de pot goed schudden en vlak voor serveren over sla scheppen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 312 KiloJoules 74 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 3 gram 1 gram 1 gram |